We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Live tape 20​.​01​.​2018.

by Drotpad

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
Intro 01:24
2.
Drotpad 01:50
mi smo drotpad mi smo smeće! ničija nas mater neće!! mi smo drotpad, smrdimo! život zagorčavamo!! pišemo kazne, gledamo kite osjetljiv na drogu ćorav na fašiste! mi smo drotpad mi smo smeće! ničija nas mater neće!! mi smo drotpad, smrdimo! život zagorčavamo!! pišemo kazne, gledamo kite osjetljiv na drogu ćorav na fašiste! pišemo kazne, gledamo kite osjetljiv na drogu ćorav na fašiste! Fašiste! Fašiste! Fašistee!
3.
Ponekad se pitam Da li diže ti se kita, Dok pripremaš fore Za nove izbore!? Lijevo, centar, desno, Jel vam jako smiješno, Srati po Titu, Dok nam mećete kitu?? Nije mi jasno, Misliš li stvarno, Da drkaš Isusu, Dok sereš po abortusu?! Dok sve se rasprodaje, Vama zabava ne staje, Zatvara se zbog vređanja, Oslobađa zbog ubijanja! Čekamo udarac, Vaš novi udarac, Novi nož u leđa! NOVI NOŽ U LEĐA! NOVI NOŽ U LEĐA! NOVI NOŽ U LEĐA! NOVI NOŽ U LEĐA!
4.
Religija 01:23
Moja je mašta bolja od tvoje, Naša je koža puno ljepše boje, Vjera i bog mene će spasiti Tebe i tvoje: Zaklati! Spaliti! Silovati! Istrijebiti!
5.
Ja živim u zajebanom svijetu, Na najljepšem modrome planetu! Oko mene su zajebani ljudi, Neko pije,neko radi, neko naprosto poludi! Crta se crta, puša se puši! Sjebali smo sve, ovaj svijet se ruši! Najljepši planet u čitavom svemiru, Podredili smo vlastitom nemiru! More i rijeke, potoke i bare, Pretvorit ćemo u otrovne pare! Crta se crta, puša se puši! Sjebali smo sve, ovaj svijet se ruši!
6.
Otrov 01:28
Mnogo je već godina prošlo, Mnogo me već otrova snašlo, Otrovni ljudi, otrovne tvari, Čini mi se da Razum visi mi na grani! Al još uvijek stojim čvrsto, Još uvijek ne dam se! Svaki put kad dođe gusto, Pošmrkat ću život i bit će još gušće!! Brže!! Glasnije!! Jačee!!
7.
8.
Žice 02:34
Artiljerijski, zračni napadi! pokolj! imigrantski valovi! civilizacijo! što ćemo učiniti? civilizacijo! što ćemo uraditi? Bodljikave žice dočekuju izbjeglice od pakla su pobjegli kroz pakao su prošli ništa kao suzavac ne kaže dobro došli! udari! udari dok krvari! udari! jer nemre da se brani! Udari!! Udari!! Udarii! Bodljikave žice dočekuju izbjeglice od pakla su pobjegli kroz pakao su prošli ništa kao suzavac ne kaže dobro došli!
9.
Strvine 02:30
Neokolonijalizam, Na starom vuku! Imperijalizam, U novom ruhu, Nevidljivi konci Cijeli svijet vuku, A ti si samo, A ti si samo – kurčev kurac! A ti si samo – kurčev kurac! A ti si samo – kurčev kurac! A ti si samo jebeni kurčev kuraaac! Manji si od nule, I zrna prašine, Beznačajno živiš Žderući strvine, Koje ti bacaju dok si koristan, Da malo zabriješ Da si radostan! U doba ljudskih prava, Lišenom ljudskosti! U državi prava, Bez pravednih mogućnosti! Ti si kurčev kurac! Osuđen si propasti! Ti si kurčev kurac! Sam ćeš umrijeti!! Saam! Saam! Saam! Saaam!!
10.
(između 1) 00:33
11.
Đubrad 02:05
Dok novi rat se priprema, Vojna industrija slatko sniva! Jer netko se usudio Postaviti naftnim lobijima! A rat je najbolja solucija Profitabilna odmazda! Otvaraju se nova tržišta, Otvaraju se NOVA GROBLJA! Otvaraju se nova bojišta I buše se bušotine! Dok država se baca U demokratske okove! Ma koliko ljudi I djece poginulo, Dolar je opet, opet pobijedio!(x3) Laže, krade, ubija, Masovni je ubojica, Pohlepno sve otima, Izabran od naroda!! Đubrad, đubrad!! Uvijek je na vlasti! Đubrad, đubrad!! Krepaj nema milosti! Đubrad, đubrad!! Nikad neće stat! Đubrad, đubrad!! Mora biti rat !
12.
Kaos u glavi 01:43
Kaos!! U mojoj glavi! Cijelo!! Me vrijeme davi! Lagano Gušim se Previše Previše retardacije! Neću! Vaše šablone! Ja ne želim, Spadat u morone! Neću! Jer mislim svojom glavom! Danas, Ugroženom pojavom!
13.
(između 2) 00:17
14.
Spalionica 01:24
hodaš ali posrćeš živ si ali umireš nemaš puno vremena zato daj mi pelina da se malo opijem napijem i nasmijem jer si tako izgoren račun ti je naplaćen pogled ti je izgubljen, razbijen i shizofren život spalionica raznovrsnog otpada mnogo nas tu propada nema recikliranja a otpad se zakapa, kremira, zabo-ra-vlja !!
15.
Prvi vlak 02:24
Moje lice, moje tijelo! Raspada se! Moje misli,moje riječi Sve su tamnije! Popim pivu, onda idem, Žuri mi se ! Slušam ziku, hodam brzo, Ne okrećem se! Ja hvatam prvi vlak do depresije! Ja hvatam prvi vlak do depresije!! A kad jednom siđem S prokletoga vlaka, Kada udahnem Kancerogena zraka, Poljubit ću depresiju, Stisnut je u naručje, Pogledat je u oči, Reći joj: „Mrzim te!!“ Al, zapalit ćemo đoku, Ipak, znamo se, Prošli smo skupa Sve kolotečine, Onda se sčilam, Pa joj kažem makni se, Jebi si mater, Vidimo se kasnije!!
16.
Vatra se gasi, A možda je i zgašena, Nada je mrtva, Pljunuta i zgažena! Tonemo u bezdan, Sve većeg ludila, Na brodu koji tone, Veza se izgubila! Gledamo nova Nacionalistička bunila, Brojimo žrtve, Bezpredmetnog nasilja! Jer, vatra se gasi, A možda se ugasila, Čizma kapitalizma Plamen je utrnula! Vatra se gasi, A možda je i zgašena, AAAAA AAAAAA Nada je mrtva, Pljunata i zgažena, AAAA AAAAAA Guše nas grane Uhljebljenih demokrata, Tko će posjeć šumu, Treba nova potpala!!
17.
Toni Maler puši drogu Toni Maler šmrče koku Toni Maler ima značku Toni Maler drotpad!
18.

credits

released February 4, 2018

Frenki - vox
Prki - guitar
Tutkica - bass/vox
Njec - drums

Cover artwork by Sale and Frenki.

Live audio production by Dino and Tomi

Thank you all for support and Klub Attack! for making this happen - cheers!

license

tags

about

Drotpad Zagreb, Croatia

contact / help

Contact Drotpad

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Drotpad, you may also like: